Eerste/Tijdelijke kunstgebit

Uw eerste en tijdelijke gebitsprothese

De gebitsprothese die geplaatst wordt direct na de extractie (het trekken) van uw eigen tanden, is uw eerste maar ook een tijdelijke gebitsprothese. Deze ‘noodprothese’ draagt u minimaal 6-8 maanden totdat uw definitieve gebitsprothese gemaakt kan worden, omdat uw kaak nog moet genezen en zal slinken(resorberen). 

Eerste gebitsprothese - Van Noort Tandprothetiek

Een eerste gebitsprothese kan een zware stap zijn en grote gevolgen hebben op uw dagelijkse leven, het is daarom van groot belang dat dit traject met goede begeleiding en nauw contact verloopt. Ons doel is dan ook om meer te doen dan alleen een goed kunstgebit maken. Van Noort Tandprothetiek is een praktijk waarbij zorg verlenen prioriteit heeft. Bij goede zorg hoort ook goede begeleiding, samen met u gaan we een traject in waarin we u de best mogelijke begeleiding geven om de weg naar uw definitieve gebitsprothese zo prettig en goed mogelijk te laten verlopen.

Heeft u vragen over het traject of over de eerste gebitsprothese? Bij ons bent u altijd welkom voor een vrijblijvend intakegesprek om te kijken wat voor u de mogelijkheden zijn en hoe we samen de behandeling tot het beste eindresultaat kunnen brengen. Neem gerust contact op voor het inplannen van een vrijblijvend gesprek.