Gebitsprothese Repareren

Gebitsprothese repareren Van Noort Tandprothetiek

Het repareren van een gebitsprothese is een veelvoorkomende procedure die Van Noort Tandprothetiek uitvoert. Gebitsprothese repareren kan nodig zijn als de gebitsprothese is gebroken, gebarsten of als er een tand of kies is afgebroken. Een gebitsprothese repareren vereist nauwkeurigheid en expertise daarom bent u bij gespecialiseerd en gediplomeerd tandprotheticus Steven van Noort in Eindhoven op het juiste adres.

Als u een gebitsprothese heeft die moet worden gerepareerd, kunt u rechtstreeks bij Van Noort Tandprothetiek op de Hondsruglaan in Eindhoven terecht. Het is belangrijk om een gebitsprothese repareren niet uit te stellen, omdat het kan leiden tot verdere schade aan de gebitsprothese en ongemak voor de patiënt. Daarom is het belangrijk om een gebitsprothese repareren snel uit te voeren om de duur van het ongemak te minimaliseren. 

Het proces van een gebitsprothese repareren begint met het beoordelen van de schade aan de gebitsprothese. In bijna alle gevallen kan het repareren van de gebitsprothese direct uitgevoerd worden bij Van Noort Tandprothetiek, Hondsruglaan 89-03 in Eindhoven. Dit betekent dat u kunt wachten terwijl wij uw gebitsprothese repareren.

Zodra het gebitsprothese repareren is voltooid, kunt u de gebitsprothese direct weer dragen. 

In het kort, bij een gebroken gebitsprothese of andere schade aan de gebitsprothese is het belangrijk om zo snel mogelijk de gebitsprothese repareren. Hiermee blijft de functionaliteit van de gebitsprothese behouden en kan eventuele schade aan de gebitsprothese voorkomen worden door de gebitsprothese te repareren.


Gebitsprothese reparatie spoed

Bij Van Noort Tandprothetiek, Hondsruglaan 89-03 Eindhoven, staat u als patiënt op nummer 1. Wij vinden het daarom belangrijk dat u bij een kapotte gebitsprothese snel gebruik moet kunnen maken van een gebitsprothese reparatie service. Daarom staat Van Noort Tandprothetiek 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar voor spoedreparaties aan uw gebitsprothese. Wilt u bijvoorbeeld uw gebitsprothese repareren in de avonduren of in het weekend? Wij zijn telefonisch bereikbaar en zullen u zo snel mogelijk helpen. Op een spoedreparatie kunt u uiteraard ook wachten. Een spoedreparatie duurt meestal, net als een standaard gebitsprothese reparatie, niet langer dan een uur.


Uw gebitsprothese repareren zelf uitvoeren, doe het niet!

Als uw gebitsprothese kapot is, wordt geadviseerd om niet zelf uw gebitsprothese te repareren. Zodra u dit doet, wordt het moeilijker voor de specialisten van Van Noort Tandprothetiek om uw kunstgebit te repareren. In sommige gevallen is het zelfs onmogelijk voor een specialist om nog een kunstgebit reparatie uit te voeren. 


Vergoeding gebitsprothese repareren vanuit de verzekering 

De gebitsprothese repareren wordt voor een groot deel vergoedt vanuit de basisverzekering. In de meeste gevallen gaat het om een vergoeding van 90% vanuit de basisverzekering. 10% van het totaalbedrag van het gebitsprothese repareren komt voor rekening van de patiënt. Deze 10% wordt de ‘eigen bijdrage’ genoemd. Deze eigen bijdrage kan gedekt worden door een eventuele aanvullende verzekering. De vergoedingen van het repareren gebitsprothese zoals hier omschreven, staan los van het eigen risico en gelden niet voor een gedeeltelijke gebitsprothese.

Gebroken Gebits Prothese - Van Noort Tandprothetiek