Gebitsprothese

Een nieuwe gebitsprothese; traditioneel of digitaal

Bij het maken van een nieuw kunstgebit stellen wij de wensen van de patiënt voorop. Kleur? Vorm? Stand van de tanden? Specifieke wensen zoals uw tanden vroeger waren? Alles kan bij ons in overleg gemaakt worden. Met als doel een eindresultaat waarbij uw gebitsprothese niet van echt is te onderscheiden.
Tanden uitzoeken - Van Noort Tandprothetiek

Een juiste gebitsprothese wordt gemaakt in goed overleg en een juiste behandeling. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen een traditioneel kunstgebit of een digitaal kunstgebit. Kom gerust eens langs voor een gratis intakegesprek en laat u adviseren. 

We bekijken samen alle mogelijke opties om tot een goed eindresultaat te komen. Na het plaatsen van uw nieuwe gebitsprothese, wordt u standaard na één jaar opgeroepen voor controle. Vervolgens wordt u nog een keer na één jaar en na twee jaar opgeroepen voor controle. Hierdoor kunnen we samen uw tevredenheid waarborgen en op tijd uw gebitsprothese opvullen (rebasen) om breuk te voorkomen. Na 5 jaar wordt u opgeroepen om te controleren of de gebitsprothese vervangen zou moeten worden door slijtage van de tanden of eventuele andere zaken.

U heeft iedere 5 jaar recht op een nieuwe gebitsprothese.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, hierdoor wordt een nieuwe prothese bijna volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Met een aanvullende tandartsverzekering kan deze zelfs volledig vergoed worden.