Klikgebit eindhoven

Klikgebit op implantaten

Voor een klikgebit op implantaten bent u bij Van Noort Tandprothetiek in Eindhoven op het juiste adres. Een klikgebit is een kunstgebit dat vastgeklikt zit op implantaten. Een klikgebit kan zowel in de bovenkaak als in de onderkaak gemaakt worden. Doordat het klikgebit vastgeklikt zit op de implantaten, zit het erg stevig vast. Hierdoor zit een klikgebit een stuk strakker dan een conventionele gebitsprothese die als het ware vastgezogen wordt op een kaak zonder implantaten. Een klikgebit van Van Noort Tandprothetiek in Eindhoven kan niet zomaar uitvallen als u praat, eet of lacht. Een klikgebit zit steviger vast, maar is voor u zeer eenvoudig uit te doen zodat u het klikgebit bijvoorbeeld kunt reinigen.

 

Klikgebit Van Noort Tandprothetiek in Eindhoven

Steven van Noort in Eindhoven is gespecialiseerd in het aanmeten van alle soorten kunstgebitten, zo ook het klikgebit op implantaten. U begint vaak met een ‘normaal’ kunstgebit. Een kunstgebit dat vastzuigt op uw kaken. Als u merkt dat uw huidige kunstgebit los zit en dit komt niet meer vast te zitten nadat het is opgevuld, kan de klikgebit de oplossing voor u zijn. Doordat de implantaten in uw kaak worden geplaatst waar het klikgebit op vastgezet wordt, is de stevigheid van het klikgebit niet afhankelijk van de vorm van uw kaak. Als uw kaken bijvoorbeeld verder zijn geslonken, kan een normaal kunstgebit niet meer genoeg houvast krijgen. Een klikgebit heeft altijd houvast, door de implantaten.


Wilt u graag een klikgebit van Van Noort Tandprothetiek Eindhoven?

Twijfelt u of u in aanmerking komt voor een klikgebit? Of heeft u juist de wens om een klikgebit aan te laten meten? Of heeft u al een klikgebit en is deze aan vervanging toe? Neem rustig vrijblijvend contact op met Van Noort Tandprothetiek in Eindhoven. U kunt vrijblijvend een keer langs komen voor een intake gesprek om samen met Steven van Noort alles omtrent het klikgebit te bespreken.

Klikgebit op implantaten