Klikgebit

Uw kunstgebit op implantaten

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het maken van kunstgebitten op implantaten. 

Wanneer u last heeft van een loszittend kunstgebit of problemen ervaart tijdens het eten, kauwen en/of praten is een kunstgebit op implantaten voor u misschien een uitkomst. Dit klikgebit wordt gemaakt op een kliksysteem op de implantaten, waardoor het steviger/vaster in de mond zit. Het klikgebit blijft altijd uitneembaar.  

Klikgebit op implantaten

U kunt voor het plaatsen van implantaten via onze praktijk doorgestuurd worden. Wij werken samen met implantologen en tandartsen om de gehele behandeling in goede banen te leiden en een goed eindresultaat te behalen.

Altijd al willen weten of een klikgebit/kunstgebit op implantaten iets voor u is? Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek over hoe het precies zit met een kunstgebit op implantaten. Valt dit onder mijn zorgverzekering? Doet het pijn? Zit mijn prothese dan altijd vast? Allemaal vragen die wij graag met u in onze praktijk bespreken om te kijken of we misschien samen de overstap met u kunnen maken naar een klikgebit/kunstgebit op implantaten.

U heeft iedere 5 jaar recht op een nieuwe gebitsprothese.

Wij hebben contracten met alle zorgverzekeraars, hierdoor wordt een nieuwe prothese bijna volledig vergoed vanuit uw basisverzekering. Met een aanvullende tandartsverzekering kan deze zelfs volledig vergoed worden.