Tandtechniek Eindhoven

Tandtechniek Eindhoven

In Eindhoven is Van Noort Tandprothetiek een gerenommeerd tandtechniek bedrijf. Van
Noort Tandprothetiek biedt meerdere diensten op het gebied van tandtechniek in
Eindhoven, waaronder het maken van een nieuwe gebitsprothese, een nieuw klikgebit of
een nieuw tijdelijk kunstgebit. Ook biedt Van Noort Tandprothetiek op de Hondsruglaan een 24/7 kunstgebit reparatie service in Eindhoven. Voor uw kunstgebit reparatie kunt u dus altijd terecht bij Van Noort Tandprothetiek, zelfs voor een avond reparatie of weekend reparatie en/of spoedreparatie van uw kunstgebit.


Méér dan alleen tandtechniek

Bij Van Noort Tandprothetiek, Hondsruglaan 89-03, gaan we zelfs een stukje verder dan
alleen tandtechniek. Steven van Noort is namelijk een gediplomeerd tandprotheticus. Naast tandtechniek zoals het repareren van gebitsprotheses, is Van Noort Tandprothetiek aan de Hondsruglaan 89-03 in Eindhoven ook gespecialiseerd in het maken van een nieuwe gebitsprothese. Dan hebben we het niet alleen over het stukje tandtechniek wat hierbij komt kijken. We bedoelen dat het gehele proces omtrent een nieuwe gebitsprothese bij ons binnen de praktijk wordt uitgevoerd. Het complete aanmeten van uw nieuwe gebitsprothese wordt door Steven van Noort zelf gedaan. Alle behandelingen voor het aanmeten van de nieuwe gebitsprothese worden in onze eigen praktijk uitgevoerd. Tussen de behandelingen door wordt het stukje tandtechniek gerealiseerd, het techniekwerk om te zorgen dat we samen met u iedere week een stapje dichter bij uw nieuwe gebitsprothese kunnen komen. Het tandtechniek gedeelte doet Steven van Noort ook allemaal zelf.


Tandtechniek Van Noort Tandprothetiek, Hondsruglaan 89-03 Eindhoven

Of je nu een nieuwe gebitsprothese nodig hebt of een andere tandheelkundige restauratie, Van Noort Tandprothetiek biedt de beste tandtechniek oplossingen in Eindhoven. Wij zijn gevestigd op de Hondsruglaan 89-03 in Eindhoven.

Tanden uitzoeken - Van Noort Tandprothetiek