Wie zijn wij

Steven van Noort en Anne Luijten

Van Noort Tandprothetiek wordt gerund door Steven van Noort en Anne Luijten. Steven is gediplomeerd tandprotheticus en gespecialiseerd in het aanmeten van kunstgebitten. Hij werkt inmiddels vele jaren in dit vak en heeft daardoor veel ervaring. 

Waar Steven zorg draagt voor de complete mondzorg, draagt Anne zorg voor het proces daaromheen. 

Anne en Steven - Van Noort Tandprothetiek

Het verhaal van Steven van Noort en Anne Luijten, de gezichten achter Van Noort Tandprothetiek:

Je lach is je visitekaartje, daar zijn ze zich bij Van Noort Tandprothetiek maar al te goed van bewust. Vandaar dat je hier terecht kunt voor een mooie, goed passende gebitsprothese die haast niet van je echte tanden te onderscheiden is. “Kwaliteit staat bij ons uiteraard voorop, maar daarnaast onderscheiden wij ons ook door de tijd en aandacht die we aan al onze patiënten besteden”, aldus tandprotheticus Steven van Noort, die samen met zijn partner Anne Luijten deze praktijk runt.

“Haastwerk, daar doen wij niet aan”, begint Anne hun bevlogen verhaal. “Gemiddeld doe je zo’n vijf jaar met een gebitsprothese, soms zelfs nog langer.” Vandaar dat wij het heel belangrijk vinden om uitgebreid de tijd te nemen om een prothese voor onze patiënten te vervaardigen waar ze ook echt blij mee zijn en die dus jarenlang meegaat. Wij maken altijd even een praatje met onze patiënten, staan iedereen

vriendelijk en rustig te woord en informeren uitgebreid naar wat de mensen zelf voor ogen hebben met hun prothese. “Een werkwijze die enorm wordt gewaardeerd, horen we vaak terug, en die de mensen ook een vertrouwd en goed gevoel geeft.”

Bij Van Noort Tandprothetiek doen ze alles in eigen beheer, dus van het aanmeten tot het vervaardigen van de gebitsprothese. Steven: “Daarbij maken wij bewust uitsluitend gebruik van materialen van de beste kwaliteit; op dat vlak doen wij geen concessies.”

Voor wat voor gebitsprothese je ook komt, er wordt altijd gestreefd naar een zo natuurlijk mogelijk ogend eindresultaat. “En mocht je onverhoopt een keer problemen hebben met je prothese op een moment dat de praktijk niet geopend is, dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen zoals een gebroken kunstgebit.” Een extra service die wij bieden, omdat we maar al te goed weten hoe vervelend het kan zijn als er iets aan je prothese mankeert. Alles om jou die stralende lach te geven en een gebit waar je zelf ook blij mee bent.” 

U kunt rechtstreeks bij ons terecht voor een reparatie/rebasing of een nieuw kunstgebit/ klikgebit. U hoeft niet via een tandarts doorverwezen te worden.

Onze praktijk is tevens
ISO 9001 gecertificeerd. Dat betekent dat onze diensten en producten voldoen aan de kwaliteit- en hygiëne-eisen van dit kwaliteitsmanagementsysteem.